HEX21: altijd projectcontrole

Als projectcontroller weet u hoe essentieel het is om een nauwkeurige financiële controle en projectbeheersing te hebben. Het kan het verschil betekenen tussen het succes of falen van een project. Hier komt HEX21 in beeld, de online tool die speciaal is ontworpen om u de controle te geven die u nodig heeft. Met HEX21 houdt u alle kosten, uren en uitgaven real-time bij, waardoor u altijd een actueel overzicht heeft en kunt anticiperen op toekomstige uitgaven.

De sleutel tot effectief projectmanagement

Projectmanagement vereist een constante balans tussen kwaliteit, tijd en budget. HEX21 is de sleutel die deze elementen samenbrengt in een gebruiksvriendelijke interface. Met deze tool kunt u:

  • Alle projectkosten nauwkeurig bijhouden
  • Uren en uitgaven in real-time monitoren
  • Financiële voorspellingen maken met de forecast-functie

Dit alles draagt bij aan een gestroomlijnde projectbeheersing, waarbij u als projectcontroller de touwtjes stevig in handen heeft.

Financiële controle binnen handbereik

De financiële aspecten van projectbeheer kunnen complex zijn, maar HEX21 maakt het eenvoudig. De tool biedt:

  • Een duidelijk overzicht van alle financiële data
  • Onafhankelijkheid van bestaande administratieve systemen
  • Geschiktheid voor zowel kleine als grote projecten in alle branches

Of u nu werkt voor een multinational of als zzp’er, HEX21 past zich aan uw behoeften aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met HEX21 heb je vanaf nu geen hulp bij financiële administratie nodig. Met de online tool kan je zelf de financiële administratie bijhouden. Er kan gekozen worden uit een single user licentie; hiermee werk je alleen aan het project. Maar met een multi-user licentie kan je met meerdere partijen gelijktijdig in HEX21 werken aan een project. Zo creëer je een eigen opzet voor de financiële administratie.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord om meer te vertellen over deze handige online tool. Wil je direct aan de slag? Test de HEX21 software hier en kom er achter of de software aansluit bij je situatie.

"Er is een natuurlijke acceptatie van het platform zonder enige vorm van training. Gebruikers zien onmiddellijk het voordeel voor henzelf, voor het hele team en voor het bedrijf als geheel."

Strukton