HEX21: De online tool voor uw financiële administratie

Het is een bekend probleem bij elk groot project: de financiële project administratie. Door verschillende lagen in projectgroepen wordt op een andere manier de financiële boekhouding bijgehouden. Dit zorgt voor verwarring en mogelijke fouten. Dit hoeft niet! HEX21 heeft de online tool voor al jouw financiële administratie. Benieuwd wat wij bieden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van HEX21.

Geen verrassingen in de financiële administratie

HEX21 maakt een einde aan verrassingen in de kosten van een project. In de speciaal ontwikkelde online tool kan je overzichtelijk, helder en concreet grote en kleine, complexe en minder complexe projecten financieel inzichtelijk maken. En daar hoef je niet de financiële administratie voor uit te besteden. Met de tool van HEX21 is alles eenvoudig zelf te beheren.

Wat doet de online tool van HEX21?

Met HEX21 heb je realtime inzicht en altijd een correcte forecast van de projecten. Geen onaangename verrassingen tijdens of aan het eind van het project.

HEX21 is er voor iedereen die met projecten werkt en dagelijks inzicht wil hebben over de financiële voortgang. Uren of inkoop, alle kosten zitten in HEX21 verwerkt. HEX21 is geschikt voor alle branches. Van profit tot non-profit, van multinational tot zzp-er. Iedereen die met projecten werkt heeft er baat bij. Meer rendement, meer controle en meer inzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met HEX21 heb je vanaf nu geen hulp bij financiële administratie nodig. Met de online tool kan je zelf de financiële administratie bijhouden. Er kan gekozen worden uit een single user licentie; hiermee werk je alleen aan het project. Maar met een multi-user licentie kan je met meerdere partijen gelijktijdig in HEX21 werken aan een project. Zo creëer je een eigen opzet voor de financiële administratie.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord om meer te vertellen over deze handige online tool. Wil je direct aan de slag? Vraag dan gratis een licentie aan. Deze geeft je vier weken gratis toegang tot de HEX21 online tool.

"Er is een natuurlijke acceptatie van het platform zonder enige vorm van training. Gebruikers zien onmiddellijk het voordeel voor henzelf, voor het hele team en voor het bedrijf als geheel."

Strukton