HEX21: De online tool voor projectmanagement

Iedereen die met grote projecten werkt weet dat projectmanagement doorslaggevend kan zijn in een succesvol project. Door verschillende lagen in projectgroepen wordt op een andere manier bijvoorbeeld naar de financiële boekhouding gekeken. Dit zorgt voor verwarring en mogelijke fouten. Dit hoeft niet! HEX21 heeft de online tool voor de juiste projectmanagement. Benieuwd wat wij bieden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van HEX21.

Creëer overzicht met HEX21 projectmanagement

HEX21 maakt een einde aan verrassingen in de kosten van een project. In de speciaal ontwikkelde online tool kan je overzichtelijk, helder en concreet grote en kleine, complexe en minder complexe projecten aanmaken en bewerken. Dankzij HEX21 wordt projectmanagement ineens een stuk makkelijker en veel overzichtelijker.

Hoe werkt het projectmanagement tool van HEX21?

Met HEX21 heb je realtime inzicht en altijd een correcte forecast van de projecten. Geen onaangename verrassingen tijdens of aan het eind van het project.

HEX21 is er voor iedereen die met projecten werkt en dagelijks inzicht wil hebben over de financiële voortgang. Uren of inkoop, alle kosten zitten in HEX21 verwerkt. HEX21 is geschikt voor alle branches. Van profit tot non-profit, van multinational tot zzp-er. Iedereen die met projecten werkt heeft er baat bij. Meer rendement, meer controle en meer inzicht.

Ontdek de mogelijkheden van HEX21

Met HEX21 heb je vanaf nu geen hulp bij projectmanagement nodig. Met de online tool kan je zelf de administratie bijhouden. Er kan gekozen worden uit een single user licentie; hiermee werk je alleen aan het project. Maar met een multi-user licentie kan je met meerdere partijen gelijktijdig in HEX21 werken aan een project. Zo creëer je een eigen opzet voor de financiële administratie.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord om meer te vertellen over deze handige online tool. Wil je direct aan de slag? Vraag dan gratis een licentie aan. Deze geeft je vier weken gratis toegang tot de HEX21 online tool.

 

"Er is een natuurlijke acceptatie van het platform zonder enige vorm van training. Gebruikers zien onmiddellijk het voordeel voor henzelf, voor het hele team en voor het bedrijf als geheel."

Strukton