Projectadministratie software voor een efficiënte kostenbeheersing

Als projectmanager weet je dat het bijhouden van de kosten van een project cruciaal is voor het succes ervan. Het kan echter een tijdrovend en ingewikkeld proces zijn om alle kosten bij te houden en te organiseren. Gelukkig is er nu een oplossing: HEX21, een online tool die je helpt bij het beheersen van de kosten van je projecten. Met HEX21 is het bijhouden van de kosten van je project eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk.

Wat is projectadministratie?

Projectadministratie verwijst naar het proces van het bijhouden van alle kosten die gepaard gaan met een project. Dit omvat urenregistratie en het bijhouden van alle uitgaven. Het doel is om inzicht te krijgen in de kosten van het project en om ervoor te zorgen dat het project binnen het budget blijft. Dit is essentieel om het project succesvol af te ronden.

HEX21 vervangt projectadministratie in Excel

Veel projectmanagers gebruiken Excel voor het bijhouden van projectkosten, maar dit kan erg tijdrovend en foutgevoelig zijn. Met HEX21 wordt Excel vervangen door een veel krachtiger en efficiënter systeem. HEX21 is een online tool die alle kosten van je project bijhoudt en je inzicht geeft in de juiste cijfers. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.

Voorbeeld projectadministratie in HEX21

Met HEX21 kun je op elk moment een duidelijk overzicht krijgen van alle kosten die gepaard gaan met je project. Je kunt de kosten per uur bijhouden, evenals alle uitgaven. Dit maakt het eenvoudig om te zien waar het geld naartoe gaat en om te bepalen waar je op kunt besparen. HEX21 geeft je ook een realtime en forecast weergave van de kosten, zodat je altijd controle hebt over het projectbudget.

De voordelen van HEX21

HEX21 biedt tal van voordelen ten opzichte van Excel of andere projectadministratie-tools. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Eenvoudig bij te houden: HEX21 is zeer eenvoudig te gebruiken en bespaart tijd.
  • Altijd inzicht in de juiste cijfers: HEX21 geeft je een duidelijk overzicht van alle kosten van je project.
  • In realtime en forecast: HEX21 biedt realtime en forecast weergaven van de kosten van je project.
  • Vervangt Excel: HEX21 vervangt Excel volledig en bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.

Dit zeggen klanten over HEX21

HEX21 wordt door verschillende bedrijven met veel enthousiasme gebruikt. Bijvoorbeeld door Oliehoorn, Caldic, Deerns en Synamic.

“Wij gaan HEX21 vooral inzetten bij projecten met een combinatie van uren-tijdschrijven, prognose-raming van de kosten t.o.v. de werkelijke kosten en de inkoop, daar waar dus diverse facetten aan het project zitten.”

“HEX21 gebruiken wij op verschillende momenten, bijvoorbeeld gelijk bij de verwerving van grote projecten en bij aanbestedingen. Je krijgt met HEX21 al in een heel vroegtijdig stadium goed inzicht over de financiële aspecten van het project en je kunt je klant hierdoor optimaal adviseren.”

Gratis licentie van 4 weken

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van HEX21 voor je projectadministratie? Vraag dan nu een gratis licentie van 4 weken aan en ontdek hoe HEX21 je kan helpen bij het beheersen van de kosten van je projecten. Klik op de onderstaande knop om je gratis licentie aan te vragen.