HEX21: de rapportage software die u zoekt

Bent u op zoek naar rapportage software die u inzicht geeft in de kosten van een project? Een rapportagetool waarin verschillende lagen vanuit een bedrijf of project aan kunnen werken? Dan bent u op zoek naar de rapportage software van HEX21! Ons rapportage software is gemaakt om zo resultaatgericht mogelijk te werken, waarbij gebruikersgemak centraal staat. Meer weten? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van HEX21.

 

Alles overzichtelijk in één rapportagetool

Vanaf nu kan er afgerekend worden met onzekerheden tijdens een project en onduidelijke rapportages. De rapportagesoftware van HEX21 is er op gericht om in grote projecten overzicht te creëren. Gebruikersgemak en direct rendement staan hierin centraal. Dus, geen gedoe meer in Excel of met eigen systemen, maar direct overzicht. HEX21 wordt onafhankelijk van bestaande administratieve systemen gebruikt.

HEX21 maakt een einde aan verrassingen in de kosten van een project. In de speciaal ontwikkelde online tool kan je overzichtelijk, helder en concreet grote en kleine, complexe en minder complexe projecten aanmaken en bewerken.

Met HEX21 heb je realtime inzicht en altijd een correcte forecast van de projecten. Geen onaangename verrassingen tijdens of aan het eind van het project.

Probeer het 4 weken gratis

Bent u benieuwd geworden naar de financiële analyse van HEX21? Probeer HEX21 dan vier weken gratis! Zo kunt u de voordelen ervaren van ons systeem en ontdekt u het gemak van HEX21. Vraag hier gratis een licentie aan.

Heeft u nog vragen over ons systeem? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om meer te vertellen over ons systeem.

"Er is een natuurlijke acceptatie van het platform zonder enige vorm van training. Gebruikers zien onmiddellijk het voordeel voor henzelf, voor het hele team en voor het bedrijf als geheel."

Strukton