HEX21: De online tool voor uw financiële analyse

Het is een bekend probleem bij elk groot project: de financiële analyse. Door verschillende lagen in projectgroepen wordt op een andere manier de financiële boekhouding bijgehouden. Dit zorgt voor verwarring en mogelijke fouten. Dit hoeft niet! HEX21 heeft de online tool voor al jouw financiële analyse. Benieuwd wat wij bieden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van HEX21.

Maak projecten overzichtelijk met de financiële analyse van HEX21

Het is een bekend probleem voor grote projecten: door vele lagen wordt de financiële analyse van een bedrijf of project erg onoverzichtelijk. Iedereen boekt gegevens op zijn of haar eigen manier in. Dit kan resulteren in verschillende rapportages. Een verwarrende financiële analyse van de onderneming is dit vanaf nu verleden tijd met HEX21.

HEX21 is gemaakt voor en door ervaren projectmanagers. Gebruiksgemak en direct rendement staan hierin centraal. Het moest een systeem worden welke overzichtelijk, helder en concreet is. Geen gedoe meer in Excel of met eigen systemen, maar direct overzicht in HEX21.

Probeer het 4 weken gratis

Bent u benieuwd geworden naar de financiële analyse van HEX21? Probeer HEX21 dan vier weken gratis! Zo kunt u de voordelen ervaren van ons systeem en ontdekt u het gemak van HEX21. Vraag hier gratis een licentie aan.

Heeft u nog vragen over ons systeem? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om meer te vertellen over ons systeem.

"Er is een natuurlijke acceptatie van het platform zonder enige vorm van training. Gebruikers zien onmiddellijk het voordeel voor henzelf, voor het hele team en voor het bedrijf als geheel."

Strukton