Klantenervaring: Richard de Vries, Risolved

Risolved was een van de eerste bedrijven die na de introductie van HEX21 eind vorig jaar een licentie aanvroeg voor het gebruik van de tool. Risolved is een projectmanagementbureau en gevestigd in Drachten. Als intermediair is Risolved allround inzetbaar, voor projecten met een duidelijk begin en een duidelijk eind en in staat om uitdagingen zonder verrassingen op te lossen. Richard de Vries is directeur/eigenaar van Risolved en werd dus een van de eerste gebruikers van HEX21.

Richard: “De naam Risolved staat precies voor wie wij zijn, Ri van Richard en Solved vanwege ons oplossingsgericht handelen. We geven sturing aan projecten en zijn het stuur tussen doel en realisatie. De communicatie gaat bij ons via korte lijnen en we benaderen de problemen met een nuchtere kijk. Risolved heeft de focus op kleinere en behapbare projecten en dan vooral gericht op Operational Technology. Daar zijn we sterk, dat kunnen we goed.”

Zo werkt Risolved o.a. voor Friesland Campina. Richard: “Voor Friesland Campina begeleiden we veel verschillende projecten, vaak lopen er meerdere projecten tegelijkertijd. Meestal met verschillende contactpersonen en opdrachtgevers, die eigen projecten beheren. Alle projecten beheerden wij voorheen in aparte Excel-sheets, sheets die ik in eigen ontwikkeling had gemaakt. Dat ging best goed, maar had natuurlijk wel beperkingen. Zo moest je bijvoorbeeld bij een jaarovergang alles opnieuw invoeren. Een lastige, precieze en zeker ook tijdrovende klus. Met HEX21 zijn al die beperkingen in één keer opgelost.”

“Ik werk er mee in eigen beheer, ik heb zelf de regie in handen. Ik heb een multi-user licentie en dat werkt perfect. In een multi-user licentie kunnen maximaal 5 gebruikers tegelijk werken en daarnaast kan je ongelimiteerd projecten aanmaken. Je kunt dus eenvoudig mensen aanschakelen als dat nodig is. Mijn hele projectadministratie zit in HEX21, het maakt mijn werk zo veel makkelijker. Vragen over een specifiek project kan ik snel opzoeken en beantwoorden, ik kan eenvoudig screenshots delen met klanten, ideaal!”

“Een van mijn kernwoorden is ‘behapbaar’, HEX21 sluit daar naadloos bij aan. Het geeft me vooral tijdwinst, gemak en overzicht. Concrete voordelen ten opzichte van de eigen ontwikkelde sheets. Ik ben een tevreden gebruiker, ik merk echt de winst in vergelijking met eerder.”

Benieuwd naar de mogelijkheden van HEX21? Klik hier en probeer de software nu vrijblijvend uit.