Webinar-ervaring: Bouke Buist, SPIE Nederland BV

In maart organiseerde HEX21 voor de eerste keer een eigen webinar over de ontwikkelde online tool. Marcel de Vries en Wopke van Rhijn namen de bezoekers van het online event mee in het ontstaan en gaven een demonstratie over de werking. Bouke Buist, werkzaam als Projectleider E/I bij SPIE Nederland was een van de bezoekers van het webinar.

Bouke: “SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. Met meer dan 47.000 medewerkers zijn wij een grote partij. SPIE is een specialist in de installatiebranche en via onze klant Kikkoman kwamen wij in aanraking met HEX21.”

“Toen ik hoorde over het webinar van HEX21 was ik wel nieuwsgierig en heb ik me gelijk aangemeld. Niet om direct klant te worden, bij SPIE werken we met een eigen ERP-systeem, alleen is dat groot en log. We zijn intern uiteraard verplicht om met dat systeem te werken. Ik werd aangenaam verrast door de mogelijkheden van HEX21. Het is een overzichtelijk en flexibel systeem. De presentaties van Marcel en Wopke waren helder. Ik begrijp heel goed waarom HEX21 is ontwikkeld, en ik zou het zelf zo aan onze opdrachtgevers adviseren om te gebruiken.”

“Het was erg leuk en interessant om bij anderen een kijkje in de keuken te krijgen. Iedereen heeft bij projecten immers dezelfde type problemen. Ik moet echt de complimenten geven aan de ontwikkelaars van HEX21. Ik was onder de indruk dat een relatieve kleine tool alles er uit krijgt wat grote systemen ook doen. Dat is uniek. Het is best jammer dat ik het zelf niet mag gebruiken.”

“We zitten vast aan ons eigen systeem en we mogen geen 2e systeem er naast gebruiken. Voor eenmalige projecten zou HEX21 voor ons heel goed te gebruiken zijn. En daarnaast vallen de kosten erg mee, daar hoef je het zeker niet voor te laten.”

“De grote truc voor HEX21 is om de tool zo mooi klein en compact te houden, daar zit de grote kracht. Die eenvoud moet je niet verliezen. Wie weet kan ik er ooit mee gaan werken.”

Benieuwd naar de mogelijkheden van HEX21? Klik hier en probeer de software nu vrijblijvend uit.